ARHIV - ŠVICARSKI PRISPEVEK

Arhiv - Švicarski prispevek

Izbor vmesnega organa v okviru švicarskega prispevka za sklad NVO in sklad za male projekte v okviru parterstva - je zaključen! Razpis je objavljen na portalu javnih naročil pod številko objave JN6190/2009. Razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani http://www.praetor.si/javna_narocila/aktualna/2009073111004754/

 

***

 

Poziv k predložitvi osnutkov projektov v okviru slovensko – švicarskega programa sodelovanja (Švicarski prispevek) je zaključen! Nacionalni koordinacijski organ, objavlja poziv k predložitvi osnutkov projektov v okviru slovensko – švicarskega programa sodelovanja (Švicarski prispevek). Skrajni rok za predložitev osnutkov projektov je petek, 27. junij 2008 do 12 ure.


***

Razpisi:


Na podlagi določil Okvirnega sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Švicarskim zveznim svetom o izvajanju slovensko-švicarskega programa sodelovanja za zmanjševanje socialnih razlik v razširjeni Evropski uniji, Sporazuma o skladu za nevladne organizacije in skladu za male projekte v okviru partnerstva ter pogodbe o izvajanju nalog vmesnega organa za sklad za nevladne organizacije in sklad za male projekte v okviru partnerstva št. C1538-10P000043, je bil 15. junija 2010 na spletni strani vmesnega organa objavljen 1. javni razpis Sklada za NVO in sklada za male projekte v okviru partnerstva.

***

Projekti: